Kami Pakar Kulit Wajah Sensitif !

Kepakaran kami ialah membantu sesiapa sahaja yang mempunyai kulit wajah sensitif untuk menjadi lebih cantik, mulus, gebu dan berseri-seri.

Menjadi Tanggungjawab kami untuk memastikan anda semua berhak mendapat skincare yang selamat dan berkualiti. Kulit wajah manusia berbeza-beza dan sebahagiannya sangat sensitif dengan bahan-bahan KIMIA yang terdapat dalam skincare kini berleluasa di pasaran.

Vilma Skincare dengan usahasama SIRIM BERHAD telah berjaya menjelmakan 5 jenis produk Skincare seperti yang anda IDAMKAN.

Setelah melalui proses piawaian yang sangat ketat oleh pihak SIRIM Berhad Makan terhasillah produk yang terbaik berasaskan rumpai laut.

Sekiranya anda mengalami masalah kulit wajah sensitif. Mari kongsikan bersama kami di ruangan komen dan anda akan mendapat coaching dari Pengasas Produk ini di Group Whatsapp. Mari sertai kami dan rasai perubahan yang menakjubkan untuk kulit anda!

TESTIMONI


"Selepas menggunakan liquid foundation dari Vilma Cosmetic saya amat berpuas hati kerana ianya mengikut citarasa dan warna kulit saya, membuatkan kulit lebih berseri dan sekata" Shahierra Md Noh, Pengguna Liquid Foundation Vilma Cosmetic.


Print Screen dari Facebook Vilma Skincare :)*kami doakan semoga anda juga di antara mereka-mereka yang bertuah, berkulit mulus, cerah dan berseri seperti mereka*


APA TUNGGU LAGI, JOM BELI DAN RASAI SENDIRI PERUBAHANNYA...
yang penting ianya Selamat dan Halal di gunakan, keluaran orang Islam sendiri :)

No comments:

Post a Comment