Kami Pakar Kulit Wajah Sensitif !

Kepakaran kami ialah membantu sesiapa sahaja yang mempunyai kulit wajah sensitif untuk menjadi lebih cantik, mulus, gebu dan berseri-seri.

Menjadi Tanggungjawab kami untuk memastikan anda semua berhak mendapat skincare yang selamat dan berkualiti. Kulit wajah manusia berbeza-beza dan sebahagiannya sangat sensitif dengan bahan-bahan KIMIA yang terdapat dalam skincare kini berleluasa di pasaran.

Vilma Skincare dengan usahasama SIRIM BERHAD telah berjaya menjelmakan 5 jenis produk Skincare seperti yang anda IDAMKAN.

Setelah melalui proses piawaian yang sangat ketat oleh pihak SIRIM Berhad Makan terhasillah produk yang terbaik berasaskan rumpai laut.

Sekiranya anda mengalami masalah kulit wajah sensitif. Mari kongsikan bersama kami di ruangan komen dan anda akan mendapat coaching dari Pengasas Produk ini di Group Whatsapp. Mari sertai kami dan rasai perubahan yang menakjubkan untuk kulit anda!

MENTARI SAYANG ENT

Mentari sayang ditubuhkan pada 31 Oktober 2012 beralamat di Plot 12, Jalan E.P. Serkam 7, IKS Halal Hub, Kawasaran Perindustrian Serkam, 77300 Merlimau, Melaka.  Ia Merupakan sebuah perniagaan 100% bumiputra di bawah Kementerian Kewangan Malaysia sebagai sebuah syarikat yang membekal, mengedar produk-produk kecantikan dan kosmetik.

Mentari Sayang Enterprise diuruskan sepenuhnya oleh Puan Nur 'Izzati binti Abdullah selaku pengurus besar dan dibantu oleh beberapa kaki tangan yang bertindak dalam pengurusan syarikat dan hal-hal berkaitan dengan urusniaga dan kerja-kerja yang dijalankan.  Dengan kemampuan dan pengalaman sedia ada, Mentari Sayang Enterprise mampu untuk mengendalikan dan menguruskan kerja-kerja bagi membekal dan mengedar serta memberi perkhidmatan produk-produk kecantikan sebagaimana tempoh yang telah ditetapkan dengan memberi keutamaan kepada mutu kerja yang terbaik untuk pelanggan dan pengguna.

Produk pertama keluaran Pihak Mentari Sayang Enterprise adalah Vilma Skincare.  Produk ini terbahagi kepada 5 jenis iaitu V1 Facial Cleanser / Pencuci Muka, V2 Hydration Toner / Toner Hidrat, V3 Day Cream / Krim Siang, V4 Night Serum / Serum Malam dan terakhir yang paling laris jualannya V5 Liquid Foundation/ Bedak Asas.

Mentari Sayang Enterprise juga sentiasa mengekalkan prestasi yang terbaik dalam mengendalikan sesuatu urusniaga dan akan sentiasa berusaha untk memperbaiki prestasi syarikat ke taraf yang lebih membanggakan agar syarikat dapat memberikan perkhidmatan yang terbaik dan memenuhi kehendak dan permintaan pelanggan dan pengguna.

No comments:

Post a Comment