Kami Pakar Kulit Wajah Sensitif !

Kepakaran kami ialah membantu sesiapa sahaja yang mempunyai kulit wajah sensitif untuk menjadi lebih cantik, mulus, gebu dan berseri-seri.

Menjadi Tanggungjawab kami untuk memastikan anda semua berhak mendapat skincare yang selamat dan berkualiti. Kulit wajah manusia berbeza-beza dan sebahagiannya sangat sensitif dengan bahan-bahan KIMIA yang terdapat dalam skincare kini berleluasa di pasaran.

Vilma Skincare dengan usahasama SIRIM BERHAD telah berjaya menjelmakan 5 jenis produk Skincare seperti yang anda IDAMKAN.

Setelah melalui proses piawaian yang sangat ketat oleh pihak SIRIM Berhad Makan terhasillah produk yang terbaik berasaskan rumpai laut.

Sekiranya anda mengalami masalah kulit wajah sensitif. Mari kongsikan bersama kami di ruangan komen dan anda akan mendapat coaching dari Pengasas Produk ini di Group Whatsapp. Mari sertai kami dan rasai perubahan yang menakjubkan untuk kulit anda!

HUBUNGI KAMI

Untuk segala makluman yang lebih terperinci serta khidmat pelanggan, anda boleh menghubungi pihak kami seperti yang tertera di bawah:Pejabat Urusan
Mentari Sayang Enterprise
016 2858474

Pengasas Vilma Skincare
Nur 'Izzati binti Abdullah
017 6988698

Eksekutif Pemasaran Vilma Skincare
Nurul Atiqah binti Mohd Nor
013 6499824

Official Email : mentarisayang.ent@gmail.com
Official Facebook Page : Vilma Skincare
Official Facebook: VILMA KOSMETIK
Official Blog: http://vilmacosmetic.blogspot.com/
Official Website: http://vilmaskincare.com

Segala pertanyaan mengenai produk ini akan di jawap sepenuhnya. InsyaAllah. :)

No comments:

Post a Comment