Kami Pakar Kulit Wajah Sensitif !

Kepakaran kami ialah membantu sesiapa sahaja yang mempunyai kulit wajah sensitif untuk menjadi lebih cantik, mulus, gebu dan berseri-seri.

Menjadi Tanggungjawab kami untuk memastikan anda semua berhak mendapat skincare yang selamat dan berkualiti. Kulit wajah manusia berbeza-beza dan sebahagiannya sangat sensitif dengan bahan-bahan KIMIA yang terdapat dalam skincare kini berleluasa di pasaran.

Vilma Skincare dengan usahasama SIRIM BERHAD telah berjaya menjelmakan 5 jenis produk Skincare seperti yang anda IDAMKAN.

Setelah melalui proses piawaian yang sangat ketat oleh pihak SIRIM Berhad Makan terhasillah produk yang terbaik berasaskan rumpai laut.

Sekiranya anda mengalami masalah kulit wajah sensitif. Mari kongsikan bersama kami di ruangan komen dan anda akan mendapat coaching dari Pengasas Produk ini di Group Whatsapp. Mari sertai kami dan rasai perubahan yang menakjubkan untuk kulit anda!

Monday, 16 June 2014

Vilma Skincare : Senarai harga produk :)

Assalamualaikum ..

Salam ceria

Entry kali ini, pihak Mentari Sayang Enterprise ingin menguar-uarkan harga bagi setiap produk keluaran kami, dari V1 hingga ke V5.  Berdasarkan tahap keberkesanan dan kualiti produk terbaik ini, harga yang ditawarkan amat - amat berbaloi !  Anda takkan rugi jika membeli produk keluaran kami, dijamin dapat membantu anda menyelesaikan masalah kulit wajah dengan lebih berkesan dan selamat digunakan, InsyaAllah dengan izinNYA  :)


Produk : Facial Cleaser V1

Pencuci Kulit Wajah dengan kandungan Estrak Rumpai Laut, mampu membuang segala sel-sel mati serta kekotoran yang terdapat pada kulit wajah anda.  Basahkan wajah dengan air, kemudian gunakan pencuci dengan kadar 5 minit minimum, kemudian bilas dengan air bersih dan rasai perubahannya!Kelebihann Estrak rumpai laut ini akan membuatkan kulit anda berasa bersih, lembut, hidrat dan segar!Produk : Hydration Toner V2

Membersihkan kulit anda secara mendalam dengan membuang segala sel-sel mati, serta kesan minyak dan sabun yang berlebihan pada kulit wajah.  Selepas menggunakan V1, ambil tissue toner, picitkan 3 hingga 4 kali pada tissue kemudian sapukan ia pada keseluruhan wajah dengan rata.Kelebihan yang terbaik mengenai produk ini adalah estrak rumpai lautnya mampu mengecilkan pori-pori sekaligus menjadikan kulit wajah terasa lebih Lembut dan Gebu!Produk : Day Cream V3

Krim Siang ini akan menjadikan kulit wajah anda seimbang dengan menambah pelembab tanpa menyebabkan kulit berminyak.  Kelembapan yang terkandung di dalam produk ini adalah semulajadi!
*selepas menggunakan toner, (bagi waktu siang) sapukan V3 pada kulit wajah dan rasai sendiri perubahannya :)


Manfaat terbaik krim siang vilma ini adalah menjadikan kulit wajah anda tampak lebih berseri-seri sepanjang hari !Produk : Night Serum V4

Serum adalah produk paling terbaik keluaran kami, ianya mampu membantu mengembalikan kelembapan dan keanjalan kulit wajah anda di samping menghidratkan kulit anda semalaman. *boleh digunakan pada waktu siang atau malam, walaupun hanya pada penggunaan kali pertama anda mampu merasai perbezaannya, wajah lebih lembut dan gebu! :)


Kebaikkan estrak rumpai lautnya mampu menjadikan kulit wajah anda lebih lembut, gebu dan berseri-seri! Dengan harga yang ditawarkan sememangnya ia sangat-sangat berbaloi untuk dimiliki, anda cuba dan rasai sendiri perubahannya!


Produk: Liquid Foundation V5


Berdasarkan pemerhatian, sepanjang menjalani kempen bagi mempromosikan jualan pengenalan bagi produk vilma skin care ini, jualan paling laris kami adalah Liquid Foundation.  Rata-rata pelanggan amat berpuas hati setelah mencuba sendiri foundation ini di wajah mereka. "selepas menggunakan liquid foundation dari Vilma Cosmetic saya amat berpuas hati kerana ianya mengikut citarasa dan warna kulit saya, membuatkan kulit lebih berseri dan sekata" Shahierra Md Noh, Pengguna Liquid Foundation Vilma Cosmetic (maklumat boleh dirujuk di Facebook Page kami. Turut disertakan gambar sebagai bahan bukti)


Ianya mengandungi Estrak Rumpai Laut dengan Pelindung UV semula jadi yang tidak membahayakan kulit, malah akan menjaga kulit wajah kesayangan anda dari panahan cahaya UV!

Make Up base terbaik yang sangat sesuai bagi semua jenis kulit.  Meratakan warna kulit anda sambil menjaga kehidratan kulit dengan menjadikannya lebih berseri-seri! :)Ternyata harga yang di tawarkan amat berbaloi bukan? Dapatkan segera, tempahan secara online dan kami akan postkan nya kepada anda 3 hari proses penghantaran ke seluruh Malaysia.  Anda takkan rugi, kulit wajah pula bertambah berseri-seri, yang tersayanggg pasti happy !! ^_^


"Fast Action, Fast result" semoga hidup anda lebih ceria dan bahagia!Cara tempahan:

1. Whatsapp/Mesej/Call number yang tertera di bawah:

017-6988698

Nur 'Izzati Binti Abdullah
Pengasas Vilma Skincare


013-6499824

Nurul Atiqah binti Mohd Nor
Eksekutif Pemasaran Produk Vilma Skincare


2. Kunjungi website Oshien2u.com

ikut langkah2 yang tertera di sana.


3. Atau datang sendiri ke premis kami yang beralamat di :

Plot 12, Jalan E.P. Serkam 7,
Iks Halal Hub, Kawasan Perindustrian Serkam,
77300 Merlimau, Melaka

no Office : 016-2858474

4. Kami juga mengadakan booth-booth di hypermarket terpilih, tarikh dan tempat akan diumumkan kemudian.Terima kasih kerana memilih kami untuk membantu anda tampil lebih berseri-seri ! ^_^


No comments:

Post a Comment