Kami Pakar Kulit Wajah Sensitif !

Kepakaran kami ialah membantu sesiapa sahaja yang mempunyai kulit wajah sensitif untuk menjadi lebih cantik, mulus, gebu dan berseri-seri.

Menjadi Tanggungjawab kami untuk memastikan anda semua berhak mendapat skincare yang selamat dan berkualiti. Kulit wajah manusia berbeza-beza dan sebahagiannya sangat sensitif dengan bahan-bahan KIMIA yang terdapat dalam skincare kini berleluasa di pasaran.

Vilma Skincare dengan usahasama SIRIM BERHAD telah berjaya menjelmakan 5 jenis produk Skincare seperti yang anda IDAMKAN.

Setelah melalui proses piawaian yang sangat ketat oleh pihak SIRIM Berhad Makan terhasillah produk yang terbaik berasaskan rumpai laut.

Sekiranya anda mengalami masalah kulit wajah sensitif. Mari kongsikan bersama kami di ruangan komen dan anda akan mendapat coaching dari Pengasas Produk ini di Group Whatsapp. Mari sertai kami dan rasai perubahan yang menakjubkan untuk kulit anda!

MISI DAN VISI

VISI

Untuk Menjadi Di antara syarikat produk kecantikkan yang bermutu tinggi di Malaysia dan di Peringkat Antarabangsa.


MISI

Menghasilkan produk kecantikkan yang berkualiti tinggi, halal, dan selamat digunakan oleh semua lapisan masyarakat.  Memasarkan Produk kecantikkan menggunakan teknik pemasaran strategik untuk mengembangkan lagi pasaran produk ke peringkat yang lebih tinggi.


MATLAMAT

Bagi merealisasikan impian pengguan yang menginginkan kecantikkan dan kesihatan sekaligus dengan menggunakan bahan semulajadi dan halal.  Selain itu ia selamat digunakan oleh pengguna.

No comments:

Post a Comment